MagazinPromo vesti

PROMO PERIOD DO 30. APRILA: PRP „Vampirski tretman“

Sve je popularniji i o njemu se sve više priča. Ipak, njegov neobavezni naziv nas intrigira, ali pomalo i plaši. PRP „Vampiriski tretman“ – ne zvuči prijatno, ali privlači pažnju. Ponešto ste o njemu već čuli, pročitali, a još kada se doda lepo zaokruženi sufiks poput ovoga da mladost zapravo nosimo u našoj krvi, onda je (verujemo) vaše interesovanje do kraja kupljeno.

Iz medija ste možda čuli i kako je ovo jedan od omiljenih tretmana poznatih, i da ga pored ljudi iz šou biznisa koriste i brojni sportisti za saniranje povreda. Uz sve to provlači se rečenica kako je upravo „Vampirski tretman“ najpririodni način za podmlađivanje.

Koje je u stvari to čudotvorno sredstvo za regeneraciju koje se u ovom tretmanu koristi?

Pravo mesto za odgovor na ovo pitanje svakako je Centar za estetsku medicinu Longa Vita Aesthetica, gde se tretman uspešno sprovodi a zadovoljnih korisnika je iz dana u dan sve više.

Odgovor na postavljeno pitanje leži u samom nazivu tretmana i skraćenici PRP – (eng. Platelet Rich Plazma – Plazma bogata trombocitima). I premda zaista deluje čudotvornim, ovo nije nikakvo laboratorijski dobijeno ili veštački proizvedeno jedinjenje, naprotiv – vaša krvna plazma koristi se za prirodnu regeneraciju vašeg lica i tela.

Tretman koji se već trideset godina uspešno sprovodi u ortopediji i kardiologiji, u poslednjoj deceniji našao je svoje mesto i u estetskoj medicini. Primena na koži lica, vrata, dekoltea, šaka, pa i na kosi, moguća je zahvaljujući faktorima rasta koji se nalaze u trombocitima. Ovi faktori pospešuju rast ćelija i stvaranje novog tkiva, na sličan način kao što to čine prilikom povreda i posekotina na koži ili prilikom oštećenja hrskavice.

Za sam postupak se uzima manja količina krvi, puput one koja je dovoljna za laboratorijske analize, iz koje se u specijalnom uređaju za centrifugu plazma bogata trombocitima i faktorima rasta odvaja od leukocita i eritrocita. Upravo ovaj koncentrat vlastitih trombocita u manjoj količini plazme jeste ono što izaziva pomenute hemijske reakcije za regeneraciju tkiva.

Čisti benefit toga što se u organizam vraća njegov sopstveni proizvod jeste to da je isključena mogućnost bilo kakvih alergijskih ili drugih neželjenih reakcija. Tretman traje oko sat vremena, a pun rezultat dobija se nakon mesec dana. Brzo ćete ipak primetiti kako vam koža svakim danom postaje lepša i sve jedrija.

Više o detaljima tretmana možete naći u posebnom odeljku o PRP-ju na sajtu centra Longa Vita Aesthetica, koji je i pravo mesto za razgovor i besplatne konsultacije sa iskusnim lekarima estetske medicine.

Fraza da neko postaje mlađi sa godinama više zvuči lepo nego što je realna, a godine nam donose i neke lepe stvari, poput mudrosti i iskustva. Ipak, čini se da se sa pojavom PRP tretmana i njegovim korišćenjem u estetske svrhe, pojavila metoda bliska svačijoj želji da na prirodan način zadrži mladalački izgled.

Poduža je lista poznatih koji su se već podvrgli ovom tretmanu i to javno podelili. Od svetski poznatih ličnosti to su: Anđelina Džoli, Kim Kardašijan, Rafael Nadal, Kobi Brajant. Od domaćih: Jelena Tomašević, Lepa Brena, Suzana Mančić, Milan Gromilić.
Longa Vita Aesthetica
Majakovskog 34
lokal L4
069/11-22-359
FaceBook
www.aesthetica.rs

Ipak, ovaj tretman samim tim što ne spada u skuplje, niti ga je potrebno prečesto raditi, nije dostupan samo bogatima i slavnima. Rame uz rame sa večno mladim duhom, savremena estetska medicina i njena neinvazivna sredstva mogu biti onaj diskretni saveznik u borbi protiv starenja. Jer naš odraz u ogledalu onaj je koji nas pozdravi svakog jutra, a od umornog izgleda više volimo kada nam sveže, i mladalački namigne.

U želji da Vama izađe u susret, i bude upravo vaš pouzdani saveznik, Centar Longa Vita Aesthetica nudi vam promotivni period od 9. marta do 30. aprila tokom kojeg će se se usluga PRP tretmana naći na sniženoj ceni. Javite nam se!

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.917545529991!2d21.893778415975195!3d43.31598547913426!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b1cd1650fd%3A0x41f80c88befe7960!2zVcSNaXRlbGogVGFzaW5hIDlhLCBOacWh!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1500976642701″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com