Sport

Promenljivo vreme odložilo i Rolerijadu na Panteleju

Za razliku od prvobitno planirane Rolerijade koja je zakazana za 16.jun, ona će se ipak održati nekoliko dana kasnije, a razlog za promenu termina su nepovoljni vremenski uslovi. Gradska opština Pantelej biće domaćin rolerijade na Somborskom bulevaru naredne subote, 23.juna.

Podsećamo da je organizator rolerijade Sportski klub “Extreme” na čijoj zvaničnoj Fb stranici možete dobiti detaljne informacije i novosti, a da je jedino pravilo da svi učesnici trke koriste zaštitnu opremu – štitnike i kacige.

Rolerijada će između ostalog imati i humanitarni karakter, pa će se i ovde prikupljati novčana sredstva za pomoć Aleksandru Nikoliću. Pored medalja, obezbeđene su i druge vredne nagrade sponzora.

Pravo na učešće imaju svi zainteresovani, koji će biti podeljeni u nekoliko starosnih kategorija – do 5 godina, od 6 do 7, od 8 do 9, od 10 do 11, od 12 do 13, od 14 do 15 i, 16 i više godina.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje rolera da učestvuju i pored nadmetanja sa ostalima, dobro se zabave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com