Društvo

Prodata dva stana i dva lokala u vlasništvu Grada Niša

Od ukupno petnaest nekretnina u vlasništvu Grada Niša, na juče održanoj licitaciji prodata su dva stana i dva lokala, javila je agencija Beta.

Lokal u Obrenovićevoj ulici veličine tri kvadratna metra prodat je za 9.200 evra, a lokal od 62 kvadratna metra  u istoj ulici za 179.840 evra.

Stan od 25 kvadratnih metara u Voždovoj ulici po početnoj ceni od 5.700 evra, prodat je za 5.750 evra, a stan u Sremskoj ulici od 42 kvadratna metra za 25.500 evra, dok mu je početna cena bila 18.333 evra.

Predstavnici gradske vlasti najavili su ponavljanje licitacije za nekretnine koje nisu prodate na jučerašnjoj licitaciji, kao i spisak imovine koja će tek biti prodata. Reč je o  300 lokala kojima još uvek Niš gazduje.

Posle jučerašnje licitacije bez novog vlasnika ostalo je  osam lokala, među kojima i  lokal u kome je bila apoteka “Higija”  u Obrenovićevoj ulici, a  koji je procenjen na više od milion evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com