Društvo

Problematične žardinjere kod Pošte privremeno rešenje

Betonske žardinjere u Voždovoj ulici kod Pošte, koje ne dozvoljavaju prolaznicima da se mimoiđu u hodu, a delimično pokrivaju i stazu za slepe , biće tu privremeno, do 4. juna, rekli su Niškim Vestima u komunalnoj policiji. 

 

Na pritužbe mnogobrojnih čitalaca Niških Vesti da je premeštanje betonskih žardinjera na  trotoar kod Pošte, ugrozilo kako naše slepe sugrađane, tako i normalno mimoilaženje ljudi, odgovor smo pronašli u komunalnoj policiji.

Po njihovim rečima, žardinjere su, po nalogu komunalnog inspektora, razmestili radnici JKP Mediane, ali samo privremeno.

Naime, zahtev za njihovo premeštanje došao je od niške Policijske uprave koja 4. juna obeležava Dan policije, pa im je bio potreban prostor u centru grada kod Spomenika, gde žardinjere inače stoje.

U komunalnoj policiji dodaju da su svesni da je delimično pokrivena staza za slepe na trotoaru, ali naglašavaju da je pomeranje žardinjera privremenog karatektera i da će ubrzo biti vraćene na svoje mesto.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com