Društvo

Prioriteti novoizabrane načelnice Nišavskog okruga koordinacija lokalnih samouprava i države

Jedan od najvećih izazova na mestu načelnice Nišavskog okruga biće da pokažem da taj Okrug nije mali i da može da bude vrlo uticajan i moćan, baš kao što sam i na prethodnom poslu kao dopisnik RTS-a pokazala da uspeh može da napravi i neko ko živi u malom gradu, rekla je Dragana Sotirovski prilikom primopredaje dužnosti za tu funkciju.
Ona je istakla da će nastojati da Okrug dobije svoje mesto koordinatora između loklanih smouprava i države kao i da to područje izađe iz kruga nerazvijenih.

„Jedna od veoma bitnih prioritetnih zadataka biće otvorena vrata Okruga građanima za njihove predloge i probleme, zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, ali i da daju svoju sugestiju, predlog“, rekla je Sotirovski.

Sotirovska je na čelo Nišavskog okruga došla sa mesta šefa dopisništva RTS u Nišu. On je druga žena na toj funkciji načelnika u Nišavskom okrugu, a peta na takvoj dužnosti u čitavoj Srbiji, što je, kako tvrdi, posebno obavezuje.

Pre nje ovu dužnost obavljao je Aleksandar Cvetković koji se u petak i zvanično oprostio od funkcije načelnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com