Društvo

Preminula mlada Nišlijka od posledica gripa

Nišlijka Jelena Dinić (30) iz Niša preminula je od posledica gripa u petak na Infektivnoj klinici u Nišu, objavio je Alo.rs

Kako je rekla njena majka Snežana, Jelena se razbolela u utorak, a bolest je pratila vioska temperatura od 40 stepeni. Hitna pomoć nije intervensisala na prvi poziv i majci su savetovali da spušta temepraturu, međutim u petak ujutro se stanje pogoršalo, pa je vozilom Hitne pomoći ipak prebačena na Infenktivnu kliniku.

Majka, kaže da je Jelena tada već skoro prestala da diše, pa su na Infektivnoj klinici odmah krenuli sa reanimacijom, ali mladoj devojci nije bilo spasa.

Majka zamera Hitnoj pomoći što su po Jelenu poslali samo vozača i smatra da bi lekar možda pomogao njenoj ćerki pre nego što je stigla na kliniku, navodi Alo.rs.

Ona dodaje da je devojka bila u depresiji nakon što joj je preminuo otac 4. januara, za koga je bila izuzetno vezana.

Inače, na Klinici za infektivne bolesti u Nišu je ove zime zbog komplikacija izazvanih virusom gripa dnevno bilo hospitalizovano od pet do 10 pacijenata.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com