Promo vesti

PREDATOR: EVOLUCIJA – Men’s night u bioskopu VILIN GRAD

U sredu, 12. septembra, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Men’s night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će pretpremijerno moći da pogledaju film “Predator: Evolucija“. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa! Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti energetsko piće. Takođe, biće organizovana nagradna igra u saradnji sa Warzone Painball Club-om. 

Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući, u novoj verziji franšize Predator reditelja Šejna Bleka. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

Nakon premijere, film “Predator: Evolucija” će biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com