Društvo

Poznate ličnosti u akciji pomoći za Petru

Akciji prikupljanja novca za lečenje petogodišnje Petre Petrović iz Hana priključile su se i brojne poznate ličnosti među kojima su Ana Bekuta, Ceca, Milica Pavlović kao i mnoge druge, koje su putem svojih profila na društvenim mrežama uputile poziv svim ljudima dobre volje da se udruže i da pokažu humanost i da maloj Petri promognu slanjem SMS-a sa porukom 374 na broj 3030.

Inicijativi prikupljanja pomoći obloleloj Petri Petrović priključila se i stanovnica Vladičinog Hana, Vesna Milanović PR menadžer Grand produkcije koja je pored svog ličnog priloga animirala i brojne poznate ličnosti sa naše estrade da se uključe u akciji i pomognu maloj Petri kako putem SMS-a tako i svojim ličnim prilozima! Do sada je pristiglo oko 12000 SMS poruka što nije dovoljno, a vremena je sve manje. Zato će pozvati i večeras u svojoj emisiji “Halo, halo” sve humane ljude da se uključe u akciji.

Ostatak vesti pročitajte na VladicinHanVesti.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com