Sport

Poznata imena nominovanih za najbolje u niškom sportu

U niškom restoranu “Bolji život” sutra će biti održana svečanost povodom proglašenja najboljih sportista u gradu.

Tradicionalni 39. “Sportski bal” izdvojiće najbolje među uspešnim niškim sportistima za ovu godinu. 

Nedavno je održan sastanak Sekcije sportskih novinara koja je organizator ove manifestacije i tom prilikom glasalo se za najbolje, davanjem po 3, 2 i 1 poena u kategorijama najboljeg sportiste grada, najboljeg mladog sportiste i najboljeg sportskog kolektiva.

Rezultati su sledeći:

Najveći broj glasova u kategoriji “Najbolji sportista Niša 2017.” dobili su Staša Gejo, članica niškog PAEK-a, Milan Mihajlović, član UDžSK “Kinezis” i Miloš Paunović, gimnastičar GK “Niš”.

U uži izbor za nagradu “Najbolji mladi sportista Niša 2017.”  ušli su Aleksa Krstić, član UDžSK “Kinezis”, Nikola Stefanović iz Streličarskog kluba Niš i Andrija Petković, plivač niškog “Svetog Nikole”.

U kategoriji “Najbolji sportski kolektiv Niša 2017.”  odlučivaće se između ŽRK “Naise”, Univerzitetskog džudo i sambo kluba “Kinezis” i Skijaškog kluba “Niš”.

Pobednici u sve tri kategorije biće proglašeni sutra na “Sportskom balu” a tom prilikom proglasiće se i najbolji sportski novinar po izboru kolega iz Sekcije, a biće podeljene i specijalne nagrade istaknutim imenima niškog sporta.

Podsećamo da žiri čine članovi Sekcije sportskih novinara i svi prethodni dobitnici ovog priznanja, na čijem će čelu ove godine biti prvi dobitnik nagrade, legendarni golman Dragan Pantelić.

U nastavku teksta možete pogledati po čemu su se istakli nominovani sportisti i koji su njihovi najveći uspesi:

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com