Promo vesti

Poziv roditeljima za učešće na radionicama za decu

Dečija pedijatrijska ordinacija Medica poziva sve roditelje da svoju decu dovedu na radionicu koja je prilagođena uzrastu od 1 do 7 godina, a osoblje će se tom prilikom pobrinuti da dugogodišnje iskustvo i stručnost primeni kroz desetak različitih tema.

Pored podrške koja dolazi od strane roditelja i pomaže detetu da u prvim godinama života formira svoje ponašanje i samu ličnost, ponekad je neophodno okrenuti se i stručnoj pomoći, odnosno ljudima koji su obučavani da na adekvatne načine utiču na dete.

Ova dečija pedijatrijska-pulmološka ordinacija kroz svoj novi projekat će se potruditi da na najmlađe polaznike utiče na kreativan način i da kroz organizovanje radionica prenese na njih neka osnovna načela.

Eminentni psiholog Milena Petrović pobrinuće se da radionica protekne u najboljem redu i da roditelj, a pre svega njihova deca, sa ovih predavanja izađu zadovoljni.

Predložene teme radionica nalaze se u pasusu ispod, a u zavisnosti od interesovanja roditelja lista se može korigovati, mogu se selektovati pojedine teme ili izvršiti promene u rasporedu.

  1. Izrada senzomotornog profila deteta i pravilno usmeravanje razvoja tokom prve godine života deteta (Pravilna ishrana i teškoće prilikom hranjenja, ritam sna i budnosti, razvoj pažnje i komunikacije)
  2. Stimulacija psihomotornog razvoja (saznajnog, emocionalnog, socijalnog, motoričkog i razvoja komunikacije) uzrast 0-3 god
  3. Odvikavanje od pelena i uspostavljanje kontrole pražnjenja (24-36 meseci)
    MEDICA
    Pedijatrijska ordinacija
    Jovana Skerlića 3, lokal 6
    018/523-371
    063/10-66-496
    CityOfNis
  4. Uspostavljanje odnosa pozitivnog autoriteta roditelja i kontrola ponašanja deteta (Granice u vaspitanju, uzrast 24-36 meseci)
  5. Uspostavljanje odnosa pozitivnog autoriteta i kontrola ponašanja deteta (Granice u vaspitanju, uzrast 3-7 god)
  6. Stimulacija psihomotornog razvoja (saznajnog, emocionalnog, socijalnog, motoričkog i razvoja komunikacije, uzrast 3-6 god)
  7. Samopouzdanje deteta i razvoj socijalnih veština (uzrast do 3 god)
  8. Samopouzdanje deteta i razvoj socijalnih veština (uzrast 3-7 god)
  9. Opstipacija, nevoljno pražnjenje (kako rešiti problem)

Ordinacija Medica poziva sve zainteresovane roditelje da pozivom na broj koji se nalazi u istaknutom delu ovog teksta, zakažu svoj termin i aktivno se uključe u neku od ponuđenih tema.

Radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 10 do 20 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com