Društvo

Potpuna obustava saobraćaja Niš – Leskovac

Od Niša do Leskovca potpuno se obustavlja putnički i teretni saobraćaj kako zbog nekog, eventualno, preprečenog automobila, autobusa ili kamiona, ljudi ne bi ostali zavejani, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Nalog za obustavu je, kaže, već izdat.

Mihajlović je obišla i deo autoputa od Aleksinca do Niša, na kojem je trenutno obustavljen saobraćaj u oba smera, sa načelnikom Sektora za vanredne situacije Predragom Marićem i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem, kao i naplatnu stanicu “Nais” kod Niša.

Ministarka je dodala da su svi na terenu, od zaposlenih u ministarstvu, preko “Puteva Srbije”, vojske i policije, koji čiste sneg i preduzimaju sve što mogu, a neke deonice u blizini Niša su još teško prohodne.

Podsetimo, saobraćaj na autoputu Niš-Beograd je zaustavljen zbog lančanog sudara. To je potvrdio i načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić.

Kako je rekao, u sudaru je učestvovalo 30 vozila i zastoj je na oko 600 metara pre skretanja za Niš jug.

Prema njegovim rečima, kolona jeste u ovom momentu velika, ali ne radi se o vozilima koja se nalaze u snežnom nanosu, već je reč o obustavi saobraćaja usled saobraćajnog udesa.

Izvor: Tanjug

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com