Hronika

POSLEDNjE ZBOGOM: Sestre iz Niša koje su stradale u saobraćajnoj nesreći ispraćene na večni počinak

Niš ne pamti takvu kolonu tuge, toliku povorku ljudi u crnom, uplakanih, slomljenih i svi se pitajući istu stvar – zašto su sestre Marija (24) i Milica (27) tako rano otišle s ovog sveta.

Sestre Marija i Milica Petrović koje su život izgubile nakon tragične nesreće u Knjaževačkoj ulici u Nišu, kada je na njih autom naleteo pijani vozač, sahranjene su u petak na Novom groblju u Nišu.

Uz suze i jecaje, više od hiljadu ljudi, među kojima rodbina, kolege, prijatelji, profesori, javne ličnosti, došli su da odaju poslednju poštu nesrećno stradalim devojkama.

Opelo je uz brojno visoko sveštenstvo služeno na Novom groblju. Brojni venci i belo cveće prekrili su dvorište ispred crkve, dok su se na njima viorili „poslednji pozdravi“ iz Niša, Dizeldorfa, od njihovih najbližih, ali i onih koji ih lično nisu poznavali, ali su došli da na večni počinak isprate dva anđela, duboko potreseni sudbinom koja ih je zadesila.

Nisu svi stigli ni saučešće da izjave kada je kilometarska kolona krenula ka raki. Otac Slobodan i majka Zora stajali su kraj kovčega sa licima u šakama kraj svojih lepotica.

Skrhani bolom, gledali su čas u zemlju, čas u prazno, kroz onaj silni svet pitajući se „da li je ovo nagrada za njihove uspehe“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com