Kultura

Porodični vikend 6. i 7. maja u bioskopu Vilin Grad

Porodični vikend u bisokopu Vilin Grad biće održan 6. i 7. maja, od 10 do 16 časova, a na repertoaru će se naći animirani film “Mali šef”, sinhronizovan na srpski jezik, u 2D i 3D tehnologiji.

Mali šef je priča o najneobičnijoj bebi koja nosi odelo i akten tašnu, govori odraslim muškim glasom i ponaša se kao šef, a glas mu pozajmljuje naš poznati glumac Srđan Timarov.

Urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo dolazak bebe koja uvek dobije ono što traži: hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno puno sastanaka, često i usred noći.

U originalnoj verziji, Malog šefa sinhronizuje Alek Boldvin, a u srpskoj, pored Timarova, glasove pozajmljuju i Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša.

Pored ovog ostvarenja, na repertoaru su preslatki Štrumpfovi i njihov novi film “Skriveno selo”, koji je takođe sinhronizovan na srpski jezik.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com