Hronika

Porodica preuzela telo Nišlijke tragično nastradale u Rumuniji

Posmrtne ostatke dvadesetosmogodišnje I.I. iz Niša  porodica  je preuzela juče u rumunskom gradu Piteštiju. Prijateljice i koleginice stradale devojke još uvek su u šoku i žele da se što pre vrate u Srbiju.

Telo  tragično nastradale devojke koja je  bila na obuci u fabrici “Leoni” u rumunskom gradu Piteštiju, porodica je preuzela juče, saznaju “Novosti”.

Kovčeg sa poginulom devojkom krenuo je put Srbije oko 13 sati, u pratnji njene polusestre, koja je otišla da je identifikuje.

 

Nesreća koja je odnela jedan mladi život dogodila se kada je Rumun star 22 godine, Andrej Kristijan Karamelea, jedan od zaposlenih, izgubio kontrolu nad automobilom BMW i uleteo u ograđeni prostor u kome su se nalazili radnici na pauzi. Osim Nišlijke koja je na mestu ostala mrtva, povređene su još dve Srpkinje i tri Rumuna.

I.I. je  u “Leoniju” radila na određeno vreme, a na put u Rumuniju otišla je iznenada, jer je na prvobitnom spisku nije bilo. Ubačena je naknadno na intervenciju menadžmenta firme.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com