Promo vesti

Pored pažnje i ljubavi, nakit najlepše sija

Uskoro će Dan žena, darivanje dama lak je posao kada znate kome da ga poverite. Zlatari kuće nakita Stanimirović uživaju da svojim čarobnim nakitom i savetima pomognu neodlučnim sinovima, supruzima i prijateljima kako da iznenade svoje dame.

Svaku ženu sigurno će obradovati komad izvrsnog nakita koji specijalno za vas proizvodi i nabavlja Zlatara Stanimirović.

Dan žena je praznik naših majki, devojaka, žena…sve one zaslužuju puno ljubavi i pažnje, uz pažljivo odabrani nakit pokažite koliko vam je stalo da njoj učinite praznik nezaboravnim.

Zlatara Stanimirovicžć  spremila je specijlanu kolekciju povodom Dana žena. U ponudi ove kolekcije je veliki izbor zlatnog i sprebrnog nakita. Nakit sa brilijantima, brendovi “Spark“, „Insieme“ i drugi nude damama nešto što su oduvek želele-da budu jedinstvene.

Biće lako pronaći  savršen poklon za dame, na taj način odužiti se za svu pažnju i ljubav koju svakodnevno dobijate od brižnih žena.

Spremili smo još jedno iznenađenje. Svaki zaljubljeni par koji odluči da u Zlatari Stanimirović kupi verenički prsten ili burmu i pošalje fotografiju prstena u inbox fejsbuk stranice ove zlatare, nakon čega slika bude objavljena, dobija besplatne palačinke za dvoje, vafli, voćni kup ili neku od vaših omiljenih pasti u obližnjem City Café-u koji se nalazi u Parku Svetog Save.

Slavimo Dan žena !

Tel: +381 18 225 399

www.zlatarastanimirovic.rs,
facebook: Zlatare Stanimirović

Opširnije na portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com