Hronika

Podignuta optužnica protiv pedofila iz Brzog Broda

Ovaj slučaj dogodio se 30. maja pre dve godine u blizini niškog naselja Brzi brod, a tužilaštvo stavlja na teret okrivljenom  D. T. (50) da je sa umišljajem započeo izvršenje krivičnog dela sa maloletnikom, za koga je znao da nema ni 14 godina, prenosi alo.rs.

Okrivljeni je  iskoristio poznanstvo sa dečakom, pa su krenuli u šetnju ovim niškim naseljem. D. T. je ponudio dečaku da budu intimni, a maloletnik je pristao, kako stoji u optužnici, znajući da se radi o seksualnom odnosu.

Tada su skrenuli su sa glavnog puta kroz njive, gde su iza jednog žbuna obojica skinuli odeću.

Nakon toga je pedofil stao iza maloletnika, koji mu je bio okrenut leđima u polusavijenom položaju,  ali delo nije dovršio jer je naišao dečakov rođeni brat, koji je verovatno pošao da ga traži, navodi alo.rs.

Pedofilima i po 16 godina zatvorske kazne

U Višem sudu u Nišu proteklih meseci doneto je nekoliko prvostepenih presuda zbog obljube i seksualnog zlostavljanja maloletnih devojčica.

Najveću kaznu dobio je V. M. (67) iz Kamenice, koji je u maju prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu osuđen na 16 godina i šest meseci zatvora zbog silovanja i podvođenja maloletnice, koja je u vreme izvršenja krivičnog dela imala 16 godina.

S.D. iz okoline Gadžinog Hana osuđen je u januaru u Višem sudu u Nišu nepravosnažno na sedam godina zatvora zbog obljube maloletne devojčice, koja je tada imala svega 14 godina.

U januaru ove godine Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je G.V. (58) osuđen na 10 godina zatvora jer je u dva navrata tokom 2014. napastvovao svoju četvorogodišnju ćerkicu.

Izvor: alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com