Društvo

Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

Ekipe JKP Parking servis počele su da postavljaju novogodišnju rasvetu na centralnom gradskom trgu u Nišu. Grad će kompletno biti pokriven ukrasima za 15 dana, kažu u tom preduzeću.

Foto: Niške Vesti

Prvi ukrasi postavljeni su na Trgu kralja Milana i u Obrenovićevoj, a onda ukrašavanje ide redom – širi centar grada, most i Tvrdjava, Narodno pozorište i jekla ispred njega, Kopitareva, svi bulevari. Planirano je da ukrašavanje bude završeno 10. decembra, kažu u Parking servisu.

Za sada će biti postavljeni svi ukrasi koji su grad krasili i prošle godine, ali se očekuje i da uskoro budu nabavljeni i neki novi, kažu u nadležnoj službi.

Veliki poklon u Pobedinoj i Vilinski konjic u samom centru koji su poklon Parking servisa gradu će biti postavljeni i ove godine.

Prošle godine je prvi put posle blizu dve decenije Niš obnovio novogodišnju dekoraciju, a prvi put je i značajnije ukrašen most i sam ulaz u nišku Tvrđavu.

Da podsetimo, Nišlije, ili barem oni koji odluče da Novu godinu dočekaju na centralnom gradskom trgu, uživaće u repertoaru poznatog beogradskog rok sastava „Van Gogh“, o čemu su Niške Vesti već pisale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com