DruštvoPolitika

Počela rekonstrukcija glavne saobraćajnice u Gornjem Međurovu

Nakon brojnih žalbi meštana zbog stanja glavne saobraćajnice u Gornjem Međurovu, koja je gotovo potpuno uništena zbog prolazaka teških kamiona i mehanizacije sa obližnje separacije peska, počeli su radovi na rekonstrukciji te ulice.

Dužina kolovoza koji se rekonstruiše je 630 metara, a širina 5,5 metara. Čitav projekat koštaće oko 6 miliona dinara, obezbeđenih iz budžeta Grada, kroz program rehabilitacije saobraćajanica.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale obišli su radove i razgovarali sa građanima.

”Do kraja godine završićemo ovu deonicu koja je i najgora, a već na proleće mašine će stići i u druge ulice u Međurovu. U dogovoru sa građanima, rešavaćemo i probleme sa vodovodom, kanalizacijom, strujom, trotoarima. Cilj nam je da svake godine rešimo po neki problem, jer u ovo selo, kao i u mnoga druga, nije ulagano decenijama i nemoguće je uraditi odjednom” poručio je  Bulatović.

Dogovoreno je da se savet građana uključi sa svojim predlozima i da se sve to uvrsti u programe za narednu godinu, kako bi se, po pribavljanju neophodnih dozvola i građevinske dokumentacije, sa radovima otpočelo što ranije.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com