Društvo

Pčelica dobila autobus od Grada Niša i Direkcije za javni gradski saobraćaj

Direkcija za javni gradski prevoz grada Niša ustupila je Gradu autobus Ikarbus koji je predat na korišćenje Predškolskoj ustanovi Pčelica.

Najkvalitetniji autobus koji smo imali u svom voznom parku predali smo Gradu za potrebe PU Pčelica. Ovaj autobus Ikarbus je 2013. godište, tako da je to jedan od najkvalitetnijih autobusa koji saobraća na ulicama grada. Radi se o autobusu koji je koncipiran za obavljanje javnog gradskog prevoza po najsavremenijim standardima.” rekao je direktor Direkcije za javni gradski prevoz Milan Milić.

Direktorka PU Pčelica Svetlana Mitić izjavila je da će ovaj autobus dosta značiti, kako za samu Pčelicu, tako i za decu.

“Mi ćemo ovaj autobus iskoristiti najbolje što možemo, budući da ćemo naš vaspitno-obrazovni rad koristiti zajedno sa autobusom i sa decom raditi ono što do sada nismo mogli” kazala je Svetlana Mitić.

Direktorka Pčelice je najavila da će se autobus koristiti kako bi deca obišla sva mesta u gradu koja su bitna da vide u njihovom uzrastu.

“Vodićemo ih do Lutkarskog pozorišta, obići ćemo muzeje, Narodno pozorište i naravno pokazaćemo deci koliko je naš grad lep.” zaključila je Svetlana Mitić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com