Sport

Pavkov i drugari srušili Radnik! Surduličani bojkotovali rivala pred početak meča

Fudbaleri Radničkog upisali su petu pobedu u nizu u 22.kolu Superlige Srbije. Milan Pavkov dvostruki strelac u pobedi Radničkog nad Radnikom u Surdulici (2:0).

Dva gola najboljeg strelca Radničkog u ovoj sezoni bila su dovoljna da se upiše velika pobeda i nova tri boda pred odlazak za zimsku pauzu.

Već nakon 14 minuta igre gosti su pokazali da će diktirati tempo utakmice, koja je počela nesvakidašnjim gestom domaćih igrača. Naime, igračima Radnika bilo je zabranjeno da se rukuju sa rivalom što je obavezan ritual pred početak jedne fudbalske utakmice, a jedino se Radoš Bulatović oglušio o naredbu i prišao da se pozdravi sa nekadašnjim saigračima.

Kako god, Meraklije ovo nije omelo da daju svoj maksimum kako su i obećali pred put u Surdulicu, a odličnom saradnjom na terenu uspeli su da u oba poluvremena zatresu mrežu a svoju sačuvaju mirnom.

Drugi gol Pavkova viđen je u 68.minutu, a golgeter niške ekipe i dalje čini veliku trojku najefikasnijih strelaca Superlige Srbije.

Radnički sada sa 39 bodova i dalje čuva četvrtu poziciju, a trećeplasirani Spartak ima samo bod više.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com