Društvo

“Parking servis” zamenio neispravne sijalice u svim opštinama

U prethodnim danima ekipe JKP „Parking servis“ Niš sanirale su i otklonile više havarijskih kvarova na javnom osvetljenju u ormarićima i trafo stanicama, kako u gradu, tako i u selima. Zamena neispravnih sijalica i rezervnih delova je rađena na teritoriji svih pet gradskih opština.

Kvarovi su sanirani u selima Miljkovac, Mezgraja, na Aerodromu, Trgu Kralja Milana, Donjovlaškoj, na  bulevaru Dr Zorana Đinđića, Vlaškom putu, Somborskom bulevaru i Čalijama.

Neka od naseljenih mesta gde je vršena zamena neispravnih sijalica su Supovac, Popovac, Gornji Matejevac, Naselje Delnice i Vrtište, saopštili su iz ovog javnog preduzeća.

Planirano je otklanjanje prijavljenih kvarova, kao i zamena neispravnih sijalica u Sarajevskoj ,Vinaverovoj ulici i kao i u naseljima Branko Bjegović, Brzi Brod u Pasi Poljana.

Iz JKP “Parking servis” obaveštavaju građane da kvarove mogu da prijave na broj telefona 018/4150970 i 018/4150971 ili mejlom osvetljenje@nisparking.rs, kako bi blagovremeno mogli da reaguju i uklone kvarove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com