Promo vesti

PAR-TEX ime za kvalitet i niske cene

PAR-TEX – ime koje znači kvalitet i uspešno posluje više od dve decenije.

Velika ponuda i niske cene, su ono što ove prodavnice i velikoprodaju izdvaja od drugih.

 

Bogata ponuda može da zadovolji i one najizbirljivije kupce, jer je trenutno na sniženju veliki broj artikala. Tu su muška, ženska, dečija i garderoba za rad, sve to po nikad povoljnijim cenama uz bitnu napomenu da je garderoba 99% iz uvoza.

Kvalitetna roba iz uvoza lako dođe do kupca, a ono što se Nišlijama nudi jeste ponuda koja se ne odbija u prodavnici u Podzemnom prolazu.

Veliki izbor košulja po ceni od samo 399 dinara je nešto što samo Par-tex može da ponudi, farmerice od 300, helanke 500, majice za decu 100 i pantalone od 399 dinara. Ženski sakoi od somota, kepera i tvida su trenutno najpovopljniji i koštaju samo 560 dinara.

Posebna ponuda je i veliki izbor radničkih odela, pantalona i bluza od 399din sve do kombinezona koji mogu ovde da se kupe za samo 599 dinara.

U Partexu možete da nabavite i najvalitenije jastuke (50x70cm) za 499 i jorgane (140x200cm i 200x200cm) za 1200 i 1600 dinara.

Trenutno važi veliki popust u ovoj radnji gde robu sa greškom možete da platite i 50% jeftinije, zimske stvari su trenutno najpovojnije jer ih možete pazariti po 30% nižim cenama.

PAR-TEX
Prodavnica
Podzemni prolaz (DM)
Radno vreme
radnim danom 9-21h
subotom 9-20h
Velikoprodaja
Čamurlijski put 32
063/403 838
069/403 8388

U metražnom centru u ponudi je: Skuba, čipka, muslin, poliamid, viskoza, keper, štof i košuljar.

Za nabavku većih količina metraže dobro je doći do Čamurlijskog puta br. 32 gde se nalazi velikoprodajni salon ovog uspešnog niškog preduzeća, koje omogućava i prodaju preko računa.

USKORO: velika radnja metraže kod glavne Autobuske stanice u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com