Sport

Ozbiljne pripreme u “Železničaru”; Stigla još dva pojačanja

Rukometni klub Železničar nastavio je da potpisuje višegodišnje ugovore sa najperspektivnijim igračima iz Srbije i regiona, pa su tako poslednji koji su stavili paraf na ugovor mladi Milosavljević i Mihaljević.

U “Želji” se ozbiljno pripremaju za predstojeće izazove, a osim velikog pojačanja na klupi, pristižu i ona na terenu.

Železničar je, kako pišu na zvaničnom sajtu, od danas jači za Marka Milosavljevića, doskorašnjeg levog beka Crvene zvezde i momka rođenog 1998. godine koji sa juniorskom reprezentacijom Srbije sprovodi završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, kao i za Danila Mihaljevića, rođenog decembra 1997. godine, dosadašnjeg golmana Lovćena sa Cetinja, takođe selektiranog u mlađe reprezentativne kategorije Crne Gore, čije je boje branio na nedavnim Mediteranskim igrama u Taragoni.

“Ulažemo u budućnost. Podsećam da smo ugovore sa Pavlovićem, Bandukom i Savićem potpisali na dve, a da, uz ovu dvojicu najnovijih pojačanja, i na naše Jevtića i Milovanovića možemo da računamo u naredne tri godine. Pritom, niko od njih nije stariji od 23 godine” istakao je Ivan Šmigić, direktor vicešampiona Srbije.

U klubu kažu da bi pripreme za narednu sezonu trebalo da počnu 19. jula, kada će trener Veselin Vujović obaviti prvu prozivku u Čairu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com