Hronika

Osma žrtva lančanih udesa – muškarac preminuo u niškom Kliničkom centru

U niškom Kliničkom centru jutros je preminuo N.S. koji je dopremljen u Niš nakon jučerašnjeg lančanog sudara na auto- putu Niš-Beograd.

N.S. je osma žrtva dva stravična udesa koji su se juče maltene u isto vreme dogodila na auto-putu izmedju Ćuprije i Jagodine.

“Muškarac star oko 60 godina primljen je sa višestrukim povredama, bez svesti i u izuzetno teškom stanju. Upkros svim naporima lekara preminuo je jutros u osam časova”, kazali su u Kliničkom centru Niš.

U toj ustanovi na lečenju se nalaze još dva lica povredjena u lančanim udesima.

“Muškarac D.P (34) ima teške povrede karlice i kičme. Njegovo stanje je stabilno i za sada neće biti operisan. Drugi povredjeni, A.I. (30) ima povrede mišića vrata i nije životno ugrožen. Njegovo stanje se prati na Klinici za neurohirurgiju”, rekli su u Kliničkom centru u Nišu.

Do stravičnih udesa došlo je oko 7.20 sati juče ujutro kada je jedan kamion naglo zakočio nakon što je upao u gustu maglu na auto-putu, a samo par sekundi nakon toga u njega su počela da se zakucavaju vozila.

U udesima je povređeno više od 35 ljudi, a oštećeno više od 40 vozila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com