Promo vesti

Osetite duh svetske ekskluzive i ekstravagancije za Novu godinu

BUDITE DEO STILA MODA ITALIANO – MILANO, ĐENOVA, KOMO, LUGANO

Kraljica destinacija – Italija – novo iz Niša – aranžman autobusom 3 noćenja u Milanu u hotelu Abacus 4*

MM tours vas vodi u najbogatiji grad Italije, grad mode, grad fudbala, blistavih izloga radnji najpoznatijih svetskih kreatora…koji ćemo upoznati odmah prvog dana, kroz priču o nekadašnjoj slavi moćnog milanskog vojvodstva ispred zamka Sforca, o veličanstvenom Duomu, jednoj od najlepših svetskih katedrala, kroz galeriju Vitorio Emanuele II gde ćete pored najveće Swarovki jelke na svetu moći da okušate sreću, zamislite želju uz neobičan običaj vrtenja na desnoj peti… ( ko uspe da okrene pun krug,potvrdiće sledeće godine da li se želje ispunjavaju) i dalje ka La Scali – čuvenoj svetskoj operi i priču o slavnim svetskim tenorima. Čari Milana doživećete uz kuvano vino ispred Duoma, večeru u čuvenoj beoemskoj četvrti Brera, nezaobilazni šoping u svetski poznatoj Via Montenapoleone.

Kroz fakultativne izlete upoznaćemo Ligurijsku lepoticu Đenovu, najveću liku Italije – sa njenim čuvenim znamenitostima – kuća Kristofera Kulomba, La Lanterna – najstariji svetionik na svetu koji još uvek radi, Opera, Duždeva palata, a naravno i ovaj dan začinićemo šopingom u jednom najpoznatijih outlet-a u Italiji – Serravalle gde vas čekaju spektakularna novogodišnja sniženja.

U novu 2018 ulazimo kroz sjaj, luksuz i glamur dva, po mnogima najlepša jezera; švajcarski Lugano sa svojim ekskluzivnim radnjama, i prelepim parkovima i italijanski Komo – šarmantni gradić bogate istorije kojem su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, a kojem I danas uzivaju pripadnicu svetskog džet seta.

Za kraj – Monca – skoro pa predgrađe Milana, gradić čuven po Autodromu – poznatoj stazi za trke formule 1

Doček u Beču

DOVOLJNA JE SAMO JEDNA REČ – BEČ

Beč – otmena, elegantna, raskošna carska prestonica u kojoj ćete uz kuvano vino, veličanstven vatromet , taktove čuvenih Štrausovih valcera na poseban način doživeti prelazak iz stare u novu godinu.

Kroz priču našeg vodiča doživećete vekovima dugu, burnu, veoma dinamičun istoriju grada koju će vam slikovitu dočarati najpoznatije građevina grada Opera, Hofburg- zimska rezidencija Habzurgovaca, Parlament, gradska kuća…

Imaćete priliku da doživite i novogodišnju atmosferu u Bratislavi – glavni grad Slovačke, na samo 50km od Beča, koji će vas šarmirati na prvi pogled.

Naravno, ni ovaj aranžaman neće proći bez mogućnosti za novogodišnji šoping i to u čuvenom dizajnerskom outlet- u, Parndorfu ( mali šoping grad, sa preko 140 radnji svetski poznatih brendova omogućava dobar I povoljan šoping čak i za najprobirljivije)
Posle upoznavanja sa gradom i kvalitetnog šopinga, počinjemo Novu 2018 danom za kulturu kroz obilazak najznačajniji h znamenitosti grada – dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habzburgovaca, dvorca Belvedere – velelepno barokno zdanje izgrađeno za princa Eugena Savojskog , a kulturnu turu završavamo kod Hundertwasserove kuće , čuveno i zanimljivo arhitektonsko rešenje jednog gradskog stambenog kompleksa.

Za reprizu novogodišnje večeri vodimo Vas u zabavni part Prater – mesto proverene zabave za sve generacije, luna park, restorani, fabrika čokolade, muzej madam Tiso i ostali sadržaji vratiće vas u detinjstvo , ali i stvoriti najlepše uspomene.

Završnu tačku na ceo program daje pogled na austrijsku prestonicu sa 357m visokog Dunavskog tornja, uzivaje u panorami i pogledu na jedan od najlepše ukrašenih gradova Evrope – Beč.


GDE JE PRAVA FEŠTA – ZNA SE BUDIMPEŠTA

Novogodišnja atmosfera zagrejana kuvanim vinom i začinjena mirsom cimeta i karanfilića,

Lepotica na Dunavu – grad koji zovu i Pariz istoka. Grad mostova, odličnog vina, gulaš paprikaša, slavnih kraljeva, kulturnih i istorijskih spomenika, mnogobrojnih termalnih kupališta,prelepih prizora istorijskih građevina, bogatog noćnog i kulturnog života. Na svakom koraku ove metropole u kojoj živi oko dva miliona stanovnika vide se tragovi burne prošlosti kroz koje Vas deteljnije vodi naš vodič, od Trga Heroja, preko Andraši bulevara, do najlepše građevine, imozantnog Parlamenta, pa dalje pored Lančanog mosta do kraljevkog brda Gelert gde možete probati čuvene krempite i dalje sve do Citadele i fantastične panorame grada.

Budimpešta je najlepša zimi. Sva je okićena i osvetljena, a najbolja prilika da vidite sve njene lepote i uživate u bajkovitoj atmosferi je krstarenje Dunavom.

Poslednjeg dana stare godine vodimo Vas u Sent Andreju, grad muzej u blizini

MM TOURS
Obrenovićeva bb, TPC Kalča, prizemlje lok A6, Niš
018/521-329
060/0521-329
018/521-329
018/250-280
060/0521-336
060/0521-338
MMtours.rs

Budimpešte sa najvećom zbirkom kulturnog nasleđa Srba u Mađarskoj. Prava domaća kafa na obali Dunava, kolači od marcipana, a onda se vraćamo u Budimpeštu i spremamo za najluđu noć na gradskim trgovima uz pravu kosmopolitsku atmosferu velikog evropskog grada.

U okviru aranžmana planiran je i celodnevni izlet do Beča, austrijske prestonice koja će Vas dočekati svojim veličanstvenim trgovima ukarašenim kao u najlepšim bajkama.

Poslednji dan boravka u Budimpešti rezervisan je za nezaobilazni šoping u TC Campona gde imate priliku da uživate i u obilasku Tropicarijuma – velikog akvarijuma gde Vam ajkule plivaju iznad glave, šetate kroz tropsku šumu i uživate u pogledu na morski svet, a onda puni utiska krećemo put kuće .

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.8258465235467!2d21.891768914825573!3d43.317904982066246!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b229e6d90f%3A0x7d3156394bc2842e!2zS2FsxI1h!5e0!3m2!1sbs!2srs!4v1512118779526″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com