Promo vesti

Originalna dekoracija Vašeg prostora – Tablica shop!

 Da li ste ljubitelji nekih senzacionalnih mesta poput Jamajke, Floride, Californije… možete se bar opredeliti za uređenje svog svakodnevnog prostora da bar na trenutak imate ostećaj da ste tamo! Da bi ste poslovni ili životni prostor ulepšali i što bolje opremili da liči na neku od ovih senzacija, jedan od predloga je  dekorativna tabilca sa naznakom Vašeg omiljenog mesta ili više njih!

Na Sajmu automobila u Nišu od 5. do 7. oktobra, moći ćete da kupite jedinstvene dekorativne tablice, sa motivima čuvene Rute 66, Los Anđelesa, Arizone, Če Gevare

Tablice kao simbol auto-industrije koriste se kao zidna dekoracija, koja se viđa u svim svetskim metropolama, sada može biti deo vašeg doma, poslovnog prostora, kafića

Tablica Shop

Tablice će se prodavati po promotivnoj ceni od 650 dinara, a takođe je uključena i akcijska ponuda 3 +1 gratis!

Tablica shop  garantuje kvalitet proizvoda, jer su sve tablice proizvedene od metala, sa reljefnim utiskom slova i brojeva, a vi ih možete imati u svoj kolekciji!

Tablica kao simbol auto-industrije

Zidne, dekorativne tablice predstavljaju simbol auto-industrije, auto-puteva, bajkera, a u Americi se smatraju jednim od najoriginalnijih suvenira, a omiljene su i kod kolekcionara. Mogu se videti po pabovima, kancelarijama ali i dečijim sobama ili u auto-servisima.

Tablica shop je prva, licencirana, prodavnica tih suvenira u našoj zemlji! Učesnik je auto-moto skupova, a ove godine i na dva velika sajma automobila u Beogradu i Nišu.

Tablica Shop

U svojoj ponudi objedinjuju sve svetske akuelne destinacije tablice.

Pored čuvenih simbola auto-puteva, možete pronaći i dekoraciju sa natpisom za Vašu garažu, Vaš dnevni boravak, a simboli su razna mesta poput Rusije, Amerike, Jamajke, Kube i Brazila…

Tablica Shop

U toku proces dobijanja dozvole za domaće brendove, te ih možete pratiti na:
Facebook >>>
Instagramu @tablicashop
Broj telefona: 0693754340

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com