Društvo

Novogodišnje jelke poklonjene osnovcima i predškolcima

Novogodišnje jelke Gradska opština Niška Banja poklonila je osnovnim školama „Ivan Goran Kovačić“, „Đura Jakšić“ i „Dušan Tasković Srećko“.

Predsednik opštine, Dejan Jovanović, sa svojim saradnicima obišao je osnovne škole u Niškoj Banji, Jelašnici i Sićevu kao i njihova isturena odeljenja u Ostrovici, Proseku, Gornjoj Studeni, Čukljeniku, Prvoj Kutini i naselju Nikola Tesla i uručio jelke kojima su se najviše obradovali mališani.

Njihova obaveza biće da ih sami ukrase a nakon novogodišnjih praznika zasade u dvorištima škola. Sadnja drveća postaće tradicija svake generacije učenika“, kažu u opštini Niška Banja.

Nedavno su novogodišnje jelke dobili i svi predškolci iz naselja Nikola Tesla, iz Niške Banje, Prve Kutine, Jelašnice, Gornje i Donje Studene, Sićeva, Ostrovice i Proseka, a tradicionalno će od Gradske opštine Niška Banja dobiti i novogodišnje paketiće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com