Društvo

NOVO policijsko odeljenje u Nišu

Više od četrdeset patrolnih vozila dobila je Policijska uprava Niš, prilikom podele 710 automobila svim policijskim ispostavama u Srbiji. Veći broj vozila povećaće ažurnost policijskih službenika samim tim biće povećana i bezbednost Nišlija, uveren je načelnik niške Policijske uprave Ninoslav Mitić.

“Veliki je grad i ima puno izazova što nosi svaki veliki grad, ali mogu da kažem sigurno da je Niš bezbedan grad. Ja sam za to da budemo preventivni i da preupredimo loše događaje. Postavljaju se kamere po gradu i to će olakšati posao nama u policiji”, rekao je Mitić, gostujući na TV Zona Plus.

Otvaranje novih policijskih odeljenja plan je niške policije u saradnji sa gradom.

“Uskoro u dogovoru sa predstavnicima grada otvaramo novo policijsko odeljenje u delu Niša gde smo imali drske krađe, tačnije kod OTC-a ili Stočnog trga”, kaže načelnik niške Policijske uprave.

Na toj lokaciji biće adaptiran jedan objekat u kome će policijski službenici boraviti 24 sata. Adaptacija objekta biće završena za najviše dva meseca, dodaje Mitić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com