Sport

Novo pojačanje za evropski Radnički; Stigao iskusni vezista!

Fudbalski klub Radnički nastavio je sa dovođenjem pojačanja pred odlazak u Antaliju, gde će biti obavljen glavni deo priprema za nastavak sezone.

Od danas superligaš sa Čaira jači je za iskusnog fudbalera sredine terena Dušana Mićića.

Mićić nastupa na poziciji zadnjeg veznog, ima 33 godine, visok je 190 centimetara, a u Radnički je stigao iz surduličkog Radnika, za koji jesenas uz 4 postignuta gola odigrao 16 mečeva.

” Došao sam u Radnički da pomognem klubu da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. To je veliki izazov za mene i verujem da ću svojim igrama doprineti da Radnički ostvari svoj san. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu i da ćemo na proleće beležiti samo uspehe u Superligi Srbije” izjavio je Mićić, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana i već od jutros  počeo sa treninzima.

Dušan Mićić je drugo pojačanje Radničkog u zimskom prelaznom roku, pošto je pre njega opremu niškog tima zadužio Siniša Babić.

 

Iz rukovodstva Radničkog najavili su da će do kraja prelaznog roka angažovati još dvojicu proverenih fudbalera, a ujedno su poručili da se informacije o novim igračima mogu dobiti samo na zvaničnom sajtu kluba, dok su svi ostali natpisi samo spekulacije i neproverene glasine.

Mićić je tokom svoje igračke karijere nosio dres Mladenovca, Inđije, Rudara iz Ugljevika, Borca iz Novog Sada, Sloge iz Temerina, Jedinstva iz Stare Pazove, Mladosti iz Bačkog Petrovca, Slavije iz Novog Sada, ČSK-a, Proletera iz Novog Sada, Rudara iz Pljevalja, Grbalja, Voždovca, Napretka, belgijskog Lirsa, Borca iz Čačka, Vojvodine, uzbekistanskog Budjonkora i Radnika.

Sigurno je da će bogato iskustvo koje ima u nogama dati veliki doprinos timu sa Čaira u borbi za zacrtane ciljeve. Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com