Sport

Novi sportski urednik pojačao redakciju Niških Vesti

Redakcija Niških Vesti od danas je bogatija za još jednog člana. Urednik sportske rubrike biće Sanja Mirković, diplomirani novinar i dugogodišnji sportski radnik.

Mirkovićeva se već nekoliko godina bavi novinarskim poslom, a njen teren je sport, koji prati od malih nogu.

Osim za lokalne portale radila je i u fudbalskom klubu Radnički u kome je obavljala poslove PR menadzera, bila zadužena za članke na zvaničnom sajtu ali se bavila i marketinškim segmentom kluba.

Zajedno sa svojim kolegama iz PR službe dala je veliki doprinos promociji i socijalizaciji kluba, koji se kroz obilaske niških škola i akcije u centru grada dodatno približio svojim navijačima.

I ona sama je sa Meraklijama više od 10 godina navijala i bordila klub sa juga Čaira, pa je jasno da je svoj posao obavljala savesno i iz čiste ljubavi prema lokalnom sportskom kolektivu.

Sanjin CV od danas će biti bogatiji za još jedno iskustvo a to je posao urednika sportske rubrike Niških Vesti. O svom novom angažmanu kaže: – Sve što sam radila u životu, radila sam prvenstveno iz ljubavi i želje za što većim dostugnućima, pa tako mogu da opišem i svoj posao. Od malih nogu me prati velika ljubav ka sportu i pisanju, pa sam nekako te dve stvari spojila u jednu i sada radim kao sportski novinar. Radujem se svom novom angažmanu i daću sve od sebe da jedan od vodećih niških medija što bolje reprezentujem. Niške Vesti imaju dobru perspektivu, a i ja kao mladi novinar takodje, pa me je to privuklo i bilo dovoljan razlog da počnem saradnju.

Nova sportska novinarka naše redakcije će u narednom periodu biti zadužena za izveštavanje sa svih važnijih sportskih dogadjaja a biće tu i intervjua sa najuspešnijim niškim sportistima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com