Hronika

NOVI DETALJI u vezi ubistva u vili DnD, uhapšena hostesa imala pomagače?

Dvadesetsedmogodišnjoj hostesi  M.D. koja je osumnjičena za ubistvo Dejana Dejančića, vlasnika vile DnD i pokušaj ubistva recepcionera Dejana Jovanovića, produžen je pritvor  na još 30 dana. Na saslušanju je negirala umešanost u zločin, međutim ima indicija da je imala pomagače, prenosi portal Srbija Danas. 

M.D se nedelju dana pre dolaska Dejana Dejančića iz Švedske sastala sa bivšim momkom, za koga kažu da tek što je izašao iz zatvora. S njim u društvu viđeni su i momci za koje se sumnja da su isplanirali da opljačkaju Dejančića, prenosi Srbija Danas.

Dejančić je godinama radio u Švedskoj, gde žive njegova supruga i troje dece. Zarađeni novac je uložio u izgradnju kuće u Nišu i vile sa  DnD u Niškoj Banji.

“Video sam da je Dejančić doneo 35.000 evra. Pokazao mi ih je i nudio da pozajmi da rešim neki novčani problem. Međutim, to nije bio jedini novac koji je imao. Znam da je neposredno pre toga od preduzimača dobio dve koverte sa 70.000 evra. Bile su to ljubičaste koverte. Uz to znam pouzdano da je imao zlatnog nakita, bar tri kilograma. I to sam video. On je voleo da se malo hvali time i razbacuje. Nažalost izgleda da nisam ja jedini koji je znao za taj novac i zlato,” kaže Dejančićev poznanik, a navodi Srbija Danas.

Po nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je za novac i zlato znala i M.D. koja je radila kao hostesa u vili, saučesnicima u ubistvu pomogla da pobegnu s plenom, a zatim zvala policiju. Zna se i da je njen rođak nestao iz Niša, a za jednim momkom iz njenog društva traga supruga.

Osumnjičena M.D.

Inače, svi koji su dobro poznavali Dejančića (51) i Jovanovića (42) izrazili su sumnju u mogućnost da je Jovanović ubio Dejančića jer su “bili kao braća.”  

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com