NekretninePromo vesti

Novi broj City Oglasa je kod vašeg prodavca novina

Aprilski broj City Oglasa je već na kioscima, kod vašeg prodavca novina.

Pored licenciranih kuća za prodaju nekretnina, auto dilera, malih oglasa, našli su svoje mesto i mala i velika preduzeća u jedinom regionalnom oglasnom časopisu na jugu Srbije koji izlazi već 19. godinu zaredom.

CITY OGLASI su specijalizovani regionalni oglasni časopis za trgovinu nekretninama i građevinarstvom, uz veći broj strana sa poslovnim i malim oglasima iz oblasti ugostiteljstva, turizma, obrazovanja i uslužnih delatnosti, kao i auto berzom.

Časopis izlazi prvog utorka u mesecu u formatu A4 u koloru i distribuira se na prodajnim mestima u Nišu i jugoistoku Srbije.

CITY OGLASI osim štampanog izdanja, ima i svoje WEB izdanje www.CityOglasi.rs, tako da je Vaša oglasna poruka višestruko plasirana.

City Oglasi pokrivaju jugoistočni deo Srbije i osim u Nišu, prodaju se u Soko Banji, Aleksincu, Lebanu, Vlasotincu, Prokuplju, Kuršumliji, Svrljigu, Knjaževcu, Zaječaru, Negotinu, Boru, Boljevcu, Pirotu, Dimitrovgradu, Leskovcu, Vranju i Bujanovcu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com