Sport

Novaku Raduloviću profesionalni pojas

Novak Radulović je još jednom pobedom u karijeri, postao profesionalni šampion Srbije u kik boksu.

Novak je do titule došao posle pet rundi, gde je u teškom meču pobedio Slobodana Mijailovića, i tako osvojio profesionalni pojas. Najbolji kikbokser Niša, zabeležio je svoju 163 pobedu, i osvojio svoj sedmi pojas u karijeri. Meč je održan u sklopu Trofeja Beograda u zemunskoj hali Master, 04.11.2018.

“Iako sam profesionalni šampion Balkana do 71.800 kg, ovoga puta sam boksovao u nižoj kategoriji do 69,100, što me je dosta iscrpilo, i nisam dao svoj maksimum, ali sam ipak zabeležio još jednu pobedu protiv odličnog borca. Nadam se da ću za Evropski pojas boksovati aprila meseca pred svojom publikom u Nišu”, istakao je Novak, koji će posle kraće pauze, u ring već 15-16. decembra, kada će u hali “Čair”, nastupiti na Balkans Best Fighters turniru.

Takmičari KBK “Niš”, na Trofeju Beograda održanom, 03-04.11.2018. osvojili su pet medalja:

Lazar Arsić-57 kg.(juniori)-srebrna, Pantelija Kovačević-54 kg.(kadeti)-srebrna, Božidar Ilić-67 kg.(seniori)-bronzana, Miloš Janković-86 kg.(seniori)-bronzana, Dušan Jovanović-47 kg.(kadeti)-bronzana. Naredno takmičenje za kikboksere Niša, biće učešće na međunarodnom kik boks turniru u Bugarskoj 10. novembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com