Sport

Novakov potpis na rukavici obećava medalju!

Jedan od najtrofejnijih niških kik-boksera Novak Radulović, nedavno se u niškoj hali „Čair“ upoznao sa drugim reketom sveta Novakom Đokovićem, tom prilikom Đoković je mladom niškom sportisti potpisao boksersku rukavicu, koja će sigurno doneti sreće ovom niškom sportisti na predstojećem Evropskom kupu.

“Mnogo mi je drago što sam upoznao Novaka, on je veliki sporista, a još draže mi je što je i on prepoznao mene. Poklonio sam mu rukavice i trenerku, a on je meni poklonio potpisanu majicu. To me sada vodi i nosi da na predstojećem Evropskom kupu donesem najsvetlije odličje“, kaže Novak Radulović.

Đoković se tada našalio i rekao da je raspoložen da sparinguje sa niškim Novakom.

Radulović kaže da je susret sa Đokovićem veliki podstrek da nastavi još napornije da trenira i bude još uspešniji sportista ali pre svega bolji čovek.

“Spreman sam za predstojeći Evropski kup i očekujem da osvojim zlatnu medalju, a pre toga da pobedim u profi meču. Tako sam planirao i tako će biti”, uveren je Radulović.

Takmičari Kik-boks kluba”Niš” čiji je član Radulović i reprezentativci Srbije Nikola Lazarević i Stefan Paunović učestvovaće na Evropskom kupu u Karlovcu u Hrvatskoj od 10 do12. februara ove godine.

Jedan od najjačih kik boks kupova u svetu “Karlovac Open”, ove godine okupiće 1700 takmičara iz 30 zemalja, a pored Hrvata za medalje će se boriti Mađari, Italijani, Česi, Izraelci, Rusi, Ukrajinaci i Poljaci.

U glavnom delu programa, u petak 10. februara sa početkom od 20 sati, u sklopu  SUPER FIGHT NIGHT večeri, Srbiju i Niš će po izboru organizatora predstavljati Novak Radulović, koji će u borbi protiv Roy Wischmanna iz Norveške pokušati da zabeleži još jednu borbu u profesionalnom ringu.

 “Ovo je prva provera naših takmičara u 2017. godini, i s obzirom da je u pitanju veoma jako takmičenje, učestvujemo samo sa najboljima, od Novaka, Nikole i Stefana očekujem tri zlatne medalje kao i Novakovu pobedu u profesionalnoj borbi”, naglasio je trener Srđan Radulović.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com