Promo vesti

NOVA METODA za efikasno uklanjanje viška kilograma i celulita

Dolaze praznični dani u kojima dame žele da zablistaju, sa druge strane tu su brojne proslave i ukusna hrana kojoj teško odolevaju. Zimnica je učinila svoje i zato je hitno potrebno uraditi nešto za lepši izgled, ugodniji osećaj i popravljanje samopouzdanja-nova metoda mršavljenja je tu.

Kozmetički studio Miracle nudi nešto potpuno novo što će učiniti da noge i stomak budu savršeni, bez masnoća i celulita.

Professional body slimming innovation– nudi sve ono što je modernoj ženi najpotrebnije, a to je elegantno skidanje viška kilograma uz potpunu eliminaciju celulita.

MIRACLE
Kozmetički studio
Trg Kralja Aleksandra 2/VII sprat
064/ 2009992
Facebook
www.miracle.rs

Trenutno je u ponudi Paket od četiri tretmana (noge i stomak) po ceni od samo 6.000 din.

“Vacumslim 48” je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvek, lako i brzo može primeniti u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tela”, kažu u Kozmetičkom salonu Miracle.

Dame koje žele brze rezultate a zdrav izgled kože, najčešće biraju upravo ovu inovativnu metodu kao najbolji način da svoj izgled dovedu do savršenstva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com