Društvo

Nišlijka “MISS UNIVERSE” dobija ulogu u popularnoj seriji

Nišlijka Sara Mitić, ovogodišnja je Mis Univerzum koja će za koji mesec predstavljati Srbiju na ovom svetskom izboru, o čemu su Niške Vesti već pisale.

Ova mlada pravnica, ne sedi skrštenih ruku, već se uveliko sprema kako bi prihvatila prvu veliku ulogu u seriji, kojoj se nastavci u četvrtoj sezoni snimaju na jesen.

“Grčka je serija, ne želim da otkrivam ime još uvek, mada je u Srbiji ona popularna. U septembru se snima četvrta sezona a ja se radujem što ću biti deo svega toga”, kaže ova lepa Nišlijka.

Kasting je obavljen još pre pola godine a Sara skoro da je izgubila volju da će je ikada pozvati.

“Bila sam na kastingu još pre šest meseci, ali mislila sam da nisam prošla…Nedavno su me pozvali da mi kažu da ću na jesen da dobijem ulogu”, kaže Mitić.

Gluma je nešto čime ova devojka želi da se bavi.

“Značilo mi je dosta sto govorim grčki, oduvek sam želela da budem glumica, ali nisam bila sigurna u sebe. Puno se radujem čitavoj priči…”, ne skriva radost srpska predstavnica za takmičenje Mis Univerzum.

Ova lepa Nišlijka trenutno boravi u Dubaiju zbog slikanja koje ću imati narednih dana, dobro će joj doći i koji dan odmora od obaveza koje ima, zagonetno dodaje za kraj…

“Došla sam i da podržim tenisera ozbirom da je ovde turnir u toku”, završava uz osmeh srpska Mis Univerzum.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com