Magazin

Nišlijka direktorka izbora Miss Adriatic Evrope

Nišlijka Sara Mitić bila je predsednica žirija ovogodišnjeg izbora za najlepšu devojku u organizaciji Miss Adriatic Evrope koja je održana u Rogoznici u Hrvatskoj.

“Taj izbor osvojila sam ja još 2013. godine, predala sam krunu prošle godine a ove godine sam bila predsednica žirija i izabrana sam za direktorku organizacije, što je meni posebna čast”, rekla je Mitić za Niške Vesti.

Izbor Miss Adriatic Evrope ima dugačku tradiciju i održava se više od dve decenije.

“Ja sam preserećna što su mi dali tu čast i poverili odgovornu funkciju. Svojim angažovanjem kažu dala sam doprinos organizaciji svih ovih godina”, rekla je ova Nišlijka.

Izboru je prisustvovalo veliki broj javnih ličnost među njima najpopularniji pevač Dino Merlin, Žarko Radić, Tonči Gabrić, Ava Karabatic i mnogi drugi.

U  finale koje je održano u Marini Frapi u Rogoznici  ušlo je 16 devojaka. Među takmičarkama nije bilo Nišlijki ali je pobednica iz Makedonije. Naši južni susedi ovih dana ponose se svojom pobednicom Ivom Mihajlovskom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com