Sport

Nišlije u futsal reprezentaciji

Niški futsaleri Malden Kocić i Marko Ilić nalaze se na spisku futsal reprezentacije Srbije za prijateljske mečeve protiv Francuske. Utakmice su na programu 6. i 7. decembra u Beogradu i Smederevu.

Mečevi protiv “galskih petlova” nemaju rezultatski značaj, ali su našim momcima preko potrebni zbog nedavne smene i dolaska Gorana Ivančića na mesto selektora. Ovo će biti i pripremni mečevi pred predstojeće kvalifikacije za Euro 2018. u Sloveniji. “Orlovi” će se za put u bivšu jugoslovensku republiku boriti sa Španijom, Poljskom i jednim od pobednika preliminarne runde.

Uz Marka Perića, najbolji igrač naše selekcije je Mladen Kocić koji trenutno nastupa za ruski Tjumen. Drugi Nišlija, Marko Ilić, igra za Kalču Memoris i nosilac je igre ovog kluba nakon spajanja sa Kopernikusom.

Osim dvojice Nišlija, za reprezentaciju će nastupiti i: Nemanja Momčilović (Ekonomac, Kragujevac), Stefan Filipović (FON, Beograd), Dragan Tomić (Deus, Sremska Mitrovica), Jovan Lazarević (Euromotus, Beograd), Miloš Simić (Informatika, Rumunija), Andrija Stanković (FON, Beograd), Aleksandar Živanović (Deus, Sremska Mitrovica), Darko Ristić (Ekonomac, Kragujevac), Slobodan Rajčević (Informatika, Rumunija), Marko Perić (Kaos, Italija), Bojan Filipović (Smederevo), Stefan Rakić (Informatika, Rumunija) i Vladimir Milosavac (Deus, Sremska Mitrovica).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com