Društvo

Nišlije bodrile “Orlove” do pobede na Amfiteatru nišavskog keja (FOTO+VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Kostariku na startu Mundijala sa 1:0 golom Kolarova iz slobodnog udarca, a mnogobrojne Nišlije posmatrale su ovaj meč na Amfiteatru nišavskog keja.

Više stotina Nišlija okupilo se danas na keju na Nišavi gde su imali prilike da zajedno bodre naše “Orlove” na šampionatu sveta i svedoče njihovoj pobedi.

Podsećamo, niškim ljubiteljima “najvažnije sporedne stvari na svetu” omogućeno je da u pravom navijačkom ambijentu, na otvorenom, gledaju sve mečeve ovogodišnjeg Mundijala u Rusiji.

Obezbeđen im je veliki LED televizor sa kvalitetnim ozvučenjem, a pravu fudbalsku atmosferu upotpunilo je hladno osveženje za koje je bila zadužena Niška pivara.

Nišlije slave gol Aleksandra Kolarova. Video: Niške Vesti

Nišlije su još jednom bile na visini zadatka i pokazale se kao vatreni navijači našeg nacionalnog tima, pa iako nisu mogli da ih čuju u dalekoj Rusiji, naši “Orlovi” za uzvrat su im poklonili pobedu na svom premijernom meču.

U publici je viđen i veliki broj stranih državljana koji su zajedno sa našim sugrađanima slavili pobedu i bodrili Srbiju tokom svih 90 minuta.

Slavlje na kraju meča. Video: Niške Vesti

Narednu utakmicu naši fudbaleri igraće protiv reprezentacije Švajcarske, u petak 22. juna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com