Sport

NIŠLIJA se okitio DUPLIM ZLATOM na plivačkom mitingu

Nišlija Nikola Ljubisavljević prvog dana takmičenja u plivanju na mitingu u Grčkoj osvojio je dva zlata, njegova koleginica Andrijana Conjić ostralila je četvrto mesto što je za njen prvi nastup veliki uspeh, tvrdi Marija Damnjanović, trener plivanja za osobe sa invaliditetom.

“Nikola je prosto zablistao na samom početku takmičenja i prvog dana u dve trke na 50m slobodni stil i 100m prsno osvojio dve zlatne medalje. Ja sam kao trener prezadovoljna“, kaže za Niške Vesti Damnjanović, trener OSI.

Plivačica kluba “Nais” Andrijana Conjić zauzela je četvrto mesto u trkama na 50m i 100m prsno.
Njoj je ovo prvo međunarodno takmičenje u ovako jakoj konkurenciji i oba njena četvrta mesta su veoma bitna kako za njenu dalju afirmaciju tako i za naš generalni uspeh”, kaže uvereno Marija.
Ova tročlana niška ekipa jedina predstavlja ne samo Niš već čitavu Srbiju, jer su oni jedini plivači OSI iz naše zemlje na 11. mitingu u plivanju za osobe sa invaliditetom koji se održava u Ptolemaidi u Grčkoj.

Takmičenje u Grčkoj još uvek nije završeno, sutra je na programu i trka u podne a redakcija Niških Vesti nada se da ovaj broj medalja nije konačan.

Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com