Društvo

Niški muzičar Đorđe Denić snimio spot za uspešan početak karijere

Svoj prvi spot za numeru pod nazivom “Daljina” Đorđe Denić, učenik Elektrotehničke škole u Nišu, snimio je kako bi što bolje obeležio početak svoje muzičke karijere koja je u usponu.

Đorđe Denić, koji je među svojim prijateljima poznat i kao Denja, mladi je i perspektivan muzičar rođen 1999. godine u Boru.

Muzikom je počeo da se bavi već sa svojih 13 godina i, kako kaže, veoma uživa u tome, jer upravo ga muzika pokreće i pruža veliku motivaciju za sve aktivnosti u životu.

Denić ima velike ambicije vezane za ozbiljniju muzičku karijeru i planira da se, pored programiranja, bavi i profesionalno muzikom, pa je podovodm toga nedavno snimio i svoj prvi singl „Daljina“.

Čitava priča oko ovog projekta počela je od Miljane Tošić koja je napisala tekst pesme i poželela da je ja otpevam. Nakon toga u saradnji sa Nikolom Vukovićem, koji je napisao muziku i napravio aranžman, snimio sam svoju prvu pesmu. Snimljen je i spot kako bi cela priča dobila na ozbiljnosti” kaže ovaj perspektivni momak.

Spot je snimljen u saradnji sa snimateljima Nenadom Malagom, Dejanom Pejčićem, Nikolom Stankovićem kao i režiserom Lazarom Joksimovićem. U spotu su se našle glumice Milana Andrašević i Simona Stefanović.

Đorđe trenutno pored pevanja svira i gitaru a kako kaže, planira da nauči da svira i neke druge instrumente. Po završetku elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ u Nišu planira da upiše studije na Elektronskom fakultetu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com