Sport

Niški kikbokseri najbolji u zemlji

Kik boks klub “Niš”, zvanično je najbolji klub u Srbiji za sezonu 2017. Na prvenstvu Srbije održanom u Kraljevu proteklog vikenda, niški kikbokseri osvojili su 9 medalja.

Na poslednjem takmičenju u godini, takmičari Kik boks kluba “Niš” okitili su se sa 5 zlatnih medalja. Pored toga Novaku Raduloviću dodeljen je pehar za najboljeg borca prvenstva, a KBK “Niš” uručen je pehar za najbolji klub u centralnoj Srbiji za 2017. godinu.

Novak Radulović najbolji borac prvenstva

Zlatnim medaljama na takmičenju u Kraljevu, pored Novaka Radulovića, okitili su se i Neda Brkić, Natalija Savić, Ognjen Mitrović i Uroš Čingelić. Srebro u kategoriji seniori “B” klasa osvojio je Miloš Janković, dok su bronzana odličja osvojili Aleksandar Veljković, Vasilije Jovanović i Jovan Nikolić.

U godini jubileja kada Kik boks klub “Niš” slavi 10 godina postojanja osvojeno je praktično sve što se u ovom sportu može. Pojedinačno klub ima 3 juniorska šampiona Evrope, seniorskog šampiona Balkana i osvajača Evropskog kupa, 4 profesionalna pojasa i 8 pehara za najboljeg borca.

Ekipno KBK “Niš” najbolji je klub na nivou Srbije, centralne Srbije i pobednik na turniru Balkan Best Fighters.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com