Kultura

Niški hevimetalci “Glad” snimili spot u Logoru 12. februar (VIDEO)

Grupa “GLAD“ nastala je 1996. godine u Nišu i učestvovala na mnogim festivalima širom Srbije od kojih izdvajaju Zaječarsku gitarijadu, Rock On Fest, Beer Fest, Čupin Memorijal, Peace Rock Fest, a nastupali su i kao podrška bendovima Mama Rock, Kraljevski Apartman i Osvajači.

Spot za pesmu “Tamnica” snimili su u niškom Logoru 12. februar.

Na samom početku 2017. godine objavili su spot pesme „Tamnica“ koja će se naći na njihovom albumu čije se izdavanje očekuje na proleće ove godine.

Spot je utoliko zanimljiv što je prvi rok spot koji je sniman u zgradi Logora na Crvenom Krstu. U spotu se pojavljuje poznati glumac niškog Lutkarskog pozorišta Davorin Dinić, inače bivši basista benda.

Bend je takođe na takmičenju srpskih rok grupa pod nazivom ”Demo masters“, a u organizaciji Radio Beograda 202 došao do finala, a snimali su i u studiju 6 Radio Beograda i njihova pesma „Vampir“ našla na kompilaciji neafirmisanih bendova 2010. u izdanju PGP RTS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com