Sport

Niške Vesti vas vode na Radnički – Mačva

Fudbaleri Radničkog prekinuli su seriju nešto slabijih rezultata pobedom nad Zemunom (4:1) u prethodnom kolu, pa u pobedničkom raspoloženju dočekuju okršaj sa Mačvom na Čairu.

Meč će biti odigran u sredu sa početkom u 17 časova.

Iz tabora Radničkog poručuju da žele da nastave niz koji su otpočeli prethodnom pobedom.

“Nije lako dobiti dve utakmice zaredom kod kuće, ali nemamo izbora. Jurimo kvotu 30, onu od prošle godine i učinićemo sve da se to desi.” istakao je trener Đuričić.

U goste dolazi Mačva, ekipa koja je novajlija u Superligi Srbije, a u jedinom dosadašnjem duelu slavile su Meraklije sa 2:1.

“Mačva igra tvrd, odgovoran fudbal, to je ekipa koja prima malo golova. Napravili su mnoga iznenadjenja na gostovanjima, kao npr sa Voždovcem (0:2), tako da nisu baš ekipa sa kojom možemo da se opustimo.” dodaje strateg Nišlija.

Dodaje da će vreme biti izuzetno teško a samim tim i teren koji će verovatno nakon petnaestak minuta biti kaljuga, ipak, kaže, odlučiće onaj ko bude imao jaču volju i želju.

Slaviša Stojanović veruje da će se dobra atmosfera unutar ekipe odraziti i na izdanje na terenu:

“Očekuje nas jako tvrda borba, međutim ono što mogu da kažem za nas da je dočekujemo u jako dobroj atmosferi. Nivo forme nam je porastao posle utakmice sa Zemunom, pokazali smo da možemo da se ozbiljno predstavimo niškoj publici. Dobro smo analizirali Mačvu i smatram da smo kvalitetniji tim i da će bodovi ostati u Nišu.” rekao je Stojanović.

Ivan Miladinović je na prethodnoj utakmici dobio šansu na startu drugog poluvremena, a šef kaže da je poverenje u potpunosti opravdao, pa je sasvim izvesno da će se on naći i u sastavu za naredni duel. Defanzivac Radničkog slaže se sa svojim šefom i saigračem što se tiče očekivanja i dodaje: “Od starta ćemo pokušati da nametnemo naš stil igre i držimo kontrolu. Verujem da ćemo posle pobede nad Zemunom uspeti da uzmemo i ova tri boda.” 

Karte za meč prodavaće se sutra sa početkom od 10 časova, po standardnim cenama od 150, 300 i 1500 dinara, a Niške Vesti ovom prilikom poklanjaju 5×2 karte najbržim čitaocima koji ostave komentar na ovu vest (ne na Facebook objavu).

Srećno!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com