Kultura

Niške Vesti UVEK uz manifestacije koje SJAJNO promovišu grad

Festival duhovne muzike, peti po redu “Muzički edikt” svečano je zatvoren sinoć.

Uz nezaboravan koncert koji je oržan u niškom Sabornom hramu, naša medijska kuća dobila je zahvalnicu za generalno medijsko pokroviteljstvo festivala.

Foto: Niške Vesti; Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra

“Velika mi je čast da ispred Niških Vesti primim zahvalnicu za generalno pokroviteljstvo V Međunarodnog festivala horske duhovne muzike MUZIČKI EDIKT. Uvek će naša medijska kuća podržavati značajne manifestacije koje u najboljem svetlu promovišu naš grad”, rekao je Oliver Paunović, direktor i vlasnik City Marketing Centra u okviru kojeg posluje i informativni portal Niške Vesti.

Na zatvaranju ovog već prestižnog festivala nastupili su leskovačka crkveno pevačka družina „Branko“ , kojom diriguje Miroljub Cvetković.

Nastupao je hor bogoslovije Sv. Vasilija Velikog „Basileus“ iz Jašija, Rumunija, kojim je dirigovao đakon Mihai Ursake.

Pevao je i hor katedrale Svetog Aleksandra Nevskog iz Pariza, Francuska, a horom je dirigovao protođakon Aleksandar Kedrov.

Festival je zvanično zatvoren nastupom hora Radio televizije Srbije iz Beograda, dok je horom dirigovao maestro Bojan Suđić. Za sam kraj združeno su nastupili crkveno pevačka družina „Branko“ i hor RTS-a, što je bila prava poslastica za prisutne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com