Društvo

“Niške Vesti” sada i na “Naslovima”

„Niške Vesti“ od juče su svoje mesto pronašle i na sajtu „Naslovi.net“ među brojnim velikim nacionalnim i lokalnim imenima.

Da su “Niške Vesti” postale dobar izvor informacija drugim medijima potvrđuju mnoge kolege u Nišu što je razlog zbog koga se njihovo ime našlo se i na stranicama „Naslova“.

“NiskeVesti.rs” je javno internet glasilo “City Marketing” centra čiji je vlasnik Oliver Paunović, a glavni i odgovorni urednik Violeta Milićević. Osnovane 2014. godine, kao nastavak portala cityofnis.rs, “Niške Vesti”  danas za cilj imaju pre svega informisanje građane o dešavanjima u Nišu.

Redakcija Niških Vesti

Formu kraćih vesti iz politike, ekonomije, kulture, hronike, društva i servisnih informacije svakodnevno upotpunjuju zanimljive reportaže i priče kako iz današnjice, tako i one vezane za stari Niš.

Za samo nešto manje od tri godine rada, “Niške Vesti” beleže oko 40.000 jedinstvenih poseta dnevno, a prema globalnom sistemu za analitiku “alexa.com“, ispred njih je trenutno samo regionalni sajt “juznevesti.com”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com