Sport

Niška Naisa “pregazila” ekipu Bora

Rukometašice niške Naise “pregazile” ekipu Bora sa 40:24 u meču 7. kola Superlige Srbije, koji je odigran nešto ranije zbog obaveza Nišlijki u Čelendž kupu.

Na parketu u Čairu našle su se igračice sa manjom minutažom što se pokazalo kao odlično rešenje, rekao je trener Nišlijki Svetislav Jovanović.

Čak deset niških rukometašica upisalo se u listu strelaca, mada sliku ove pobede Nišlijki kvari nestanak struje u Hali “Čair”. Tokom meča povredila se Katarina Bojičić, a još uvek nema lekarske ocene o kakvoj je povredi reč.

“Mi smo u prva četiri kola prilili 80 golova, to je 20 po utakmici. Ono čime sam nezadovoljan je naša igra u fazi odbrane, ali je zato napad bio dobar-vrlo korektno. Drago mi je da sam sačuvao igračice za sledeće kolo. Rukometašice koje su igrale večeras pokazale su igrom, da na njih mogu ozbiljno da računam”, rekao je trener Nišlijki nakon meča.

Niška Naisa sa 10 bodova trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli, isto koliko i prvoplasirana ekipa Bekamenta. Na trećoj poziciji na tabeli je tim Jagodine.

Sedmerci: ŽRK Naisa 4 (4), ŽJRK Bor 4 (3). Isključenja: Naisa 6 minuta, Bor 6 minuta.
ŽRK NAISA: Čogurić , Ivanović , Nikolić 8, Ranđelović 1, Karalić 4, Zdravković 4, Bojičić, Stefanović 3, Radović , Stojanovska 2, Pejović 4, T.Petković , M.Petković 2, Stamenković 4, Tanasković 8, Filipović .
ŽJRK BOR: Mitić, Z.Petrović 2, Lilić 1, Bogdanović 4, I.Petrović, Nikolov 1, Majkić 11, Zaganović, M.Petrović, Malenović 1, Ilić, Đurović 2, Nikolić 2, Todorović.

Već za vikend 3. novembra Naisa gostuje beogradskoj ekipi Voždovca 1955 u Hali “Šumice” od 18 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com