Društvo

“Naše malo nekom je sve”; Studenti igrali za Acu

Na humanitarnom turniru koji je juče odigran na terenima i u sali OŠ “Dušan Radović” niški studenti podržani i ekipom sportskih novinara nadmetali su se za jednu nagradu – da njihov drug Aca ozdravi! Rezultati su bili u drugom planu, ali su najupornije ekipe uspele da do samog kraja odigraju i pobede, sve u cilju da svom prijatelju obezbede što više novčanih sredstava za lečenje.

Turnir u košarci i futsalu počeo je juče u podne a veliki pljusak u popodnevnim časovima nije sprečio momke da sve utakmice privedu kraju i ispune zajednički cilj. Najbolji među njima nagrađeni su peharima.

U konkurenciji futsalera pobedila je ekipa Metropolitana, za koju je nastupao KMF Radnički i reprezentativac Mladen Kocić Cipi. Oni su u finalu savladali ekipu PMF-a.

U basketu najbolje se pokazala ekipa sastavljena od momaka sa DIF-a i Mašinskog fakulteta, koja je u finalu savladala ekipu Fakulteta zaštite na radu.

Ekipa sportskih novinara ovom prilikom dobila je pehar za najbolju demonstraciju retro košarke iz 80-ih.

Takmičenje je proteklo u najboljem redu, sa mnogo prisutnih sportista i gledalaca koji su zajedno uspešno ispunili još jednu humanu misiju. Prikupljeno je preko 40 000 dinara, a sav novac biće uplaćen na račun namenjen Acinom lečenju.

Pošaljite SMS 499 na 3030.

Uplata na dinarski ili devizni račun i putem linka e-doniraj.

Za Aleksandrov život! Budimo humani!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com