EkonomijaPromo vestiU fokusu

Najnovija Fabia FL premijerno na niškom Auto Moto Festu

Ovogodišnji niški AUTO MOTO FEST koji se održava od 5. do 7. oktobra u niškoj Hali Čair donosi još jedno učešće Auto Čačka koji će na oktobarskom sajmu ponuditi više.

Poslovna jedinica kompanije Auto Čačak ovlašćeni je prodavac ŠKODA vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije. Prodajni salon koncipiran je da zadovolji sve želje ŠKODA kupaca. Svi posetioci se u njemu osećaju ugodno, uz prijatno prodajno osoblje od kog dobijaju sve potrebne informacije vezane za ŠKODA gamu novih vozila. Servisni centar je opremljen sa 6 dizalica, magacinom originalnih rezervnih delova i kancelarijskim prostorom. Sam servis opremljen je najsavremenijom opremom i alatom za rad što potvrđuje i sertifikat ŠKODA Auto.

Od niškog Sajma automobila u oktobru, očekujemo veću i bolju posećenost nego minulih godina, kažu u Auto Čačku.

Biće predstavljeni modeli automobila za kojima trenutno vlada veliko interesovanje, dodaju u ovoj auto kući. Modeli kojima će se Auto Čačak predstaviti Nišlijama su:
Kodiaq, Karoq, Superb, Octavia FL, Rapid FL i Fabia FL.

I ove godine ova uspešna auto kuća obezbedila je specijalne sajamske uslove.

Auto Čačak pripremio je premijeru modela Fabia FL a biće predstavljen i Karog.

Foto: www.skoda-auto.com

Naskuplji model na štandu niškog Auto Moto Festa biće – Kodiaq.

Kao najprodavaniji i dalje se kotiraju modeli Superb i Octavia, a niški sajam biće prilika da se o ovim modelima dodatno informišete od osoblja koji će biti na štandu, kažu u Auto Čačku.

Ne otkrivaju koja su iznenađenja u pitanju kada je u pitanju predstavljanje ovog brenda, već pozivaju sve ljubitelje četvorotočkaša da se prošetaju do Hale Čair u vreme održavanja sajma i detaljno razgledaju ovogodišnju ponudu ove auto kuće.

Auto Čačak Promet doo, PJ Niš

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com