Kultura

Najgledanija predstava u Srbiji koju ne smete propustiti: “Hotel 88” u Domu Vojske!

Hit predstava pod nazivom “Hotel 88” gostovaće narednog meseca u Nišu, a podatak da su karte bile ekspresno rasprodate gde god da se odigravala samo je razlog više da 17. februara budete u Domu Vojske.

U predstavi igraju Tamara Krcunović, Jelisaveta Orašanin, Vlada Aleksić i Andrija Kuzmanović. U pitanju je romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice,dok produkciju potpisuje Ljubomir Dorontić. Ova priča spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.

Radnja predstave „Hotel 88“ odvija se u luksuznom hotelu na moru, gde bračni par dolazi kako bi tu proveo savršen medeni mesec. Drugi bračni par dolazi u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da neki od njih nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

 

Svi zainteresovani mogu već danas kupiti ulaznice na biletarnici Doma Vojske, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj ulici 2, ili u “City cafe”-u u Parku Svetog Save.

Informacije i rezervacije na telefon 063 490 460

Hit predstava koju ne smete propustiti!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com